11-30-2017, 08:29
Hej padło ostatnio hasło żeby przynieść Scythe na piątek 1 grudnia :-). Zbieram więc ekipę. Czy ktoś reflektuje?
Piąteczek - z domowej półki
|
11-30-2017, 08:29
Hej padło ostatnio hasło żeby przynieść Scythe na piątek 1 grudnia :-). Zbieram więc ekipę. Czy ktoś reflektuje?
12-01-2017, 11:56
Nie mówię nie, ale, z uwagi na to że Mati prawdopodobnie pozostanie w domu, zabieram ze sobą Apacze i Komancze, Marco Polo i /albo GearWorld i Il Veccho - taki zemnie wyrodny ojciec
![]()
12-02-2017, 19:53
Może w końcu weźmiemy się za Battalie? Ja i Asia jesteśmy chętni. Oczywiście weźmiemy też TM z dodatkiem Wenus dla tych którzy chcą zagrać. To tak na następny piątek t.j. 08.12.
(12-02-2017, 19:53)Danny napisał(a): Może w końcu weźmiemy się za Battalie? Ja i Asia jesteśmy chętni. Oczywiście weźmiemy też TM z dodatkiem Wenus dla tych którzy chcą zagrać. To tak na następny piątek t.j. 08.12. To co Baattalia dzisiaj? W zeszłym tygodniu rozgrywka w Terraformację była naprawdę zacna. A Battalię rozpykałem z półtora roku temu, ale nic już nie pamiętam :-( bo nie było z kim zagrać po drodze. Połączenie deck building z elementami product placement i area control.
Na kolejny piątek t.j 12.01 zbieram ekipę na Relica, dziś zamówiłem dodatek dla 6 osób i możliwością pvp, więc rozgrywka będzie ciekawsza. Na tą chwilę zdeklarowali Mamert i Piotrek, więc ze mną i Asią są już 4 osoby, jak będzie większe zainteresowanie to Asia może oddać jedno miejsce.
P.S. Jako że rozgrywka trwa dość długo to trzeba by zacząć ok 18-18:30, im szybciej tym lepiej.
01-12-2018, 12:32
Wiem, że ekipa do Relica się już zebrała i tak trochę niecenzuralnie kolegom koło ogona robić.
Ale, chyba już mogę się pochwalić: pewna paczka już na mnie czeka w metalowej szafie listonosza a w środku niespodzianka! W domu rozpakuje (może zrobię zdjęcia!) a na sali ogramy ![]() Oczy wiście Mati zabierze Wyrocznie Delficką...
co masz Radek, napisz, bo nie zagram
![]() Gearwold 2 ? hihi
Ekipa od Relica rozegrała relica
![]() ![]()
01-18-2018, 12:56
(01-18-2018, 09:33)Mamert napisał(a): Ekipa od Relica rozegrała relica Ja w Blooda odpadam - Mati za to zawsze i wszędzie ![]() ![]()
03-02-2018, 09:05
królestwo w budowie z dwoma dodatkami na 5 osób , lub eksperymentalnie na 6 osób - mam dodatkowe domki w kolorze ziolonym !!
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|